Két ázsiai csapattal indítottunk, aztán az európai leszámolás következett, majd ismét Ázsia nagyjai törtek trónra. Ezek után következett az All-Star Game és BigDaddy neve garantált Idi Nahui-t eredményezett. Íme a negyedik nap, röviden, tömören.


MVP Phoenix vs Vici Gaming



Az első körben csúnya outdrafting történt, amit egy meglepő pickkel próbált meg orvosolni a kiszorított csapat. Első blikkre jónak tűnt, ám az ellenséges carry túlfarmolt mindenkit és vége lett az izmozásnak.

A második menet fölényes győzelemmel zárult, mivel ismét elbukotak a hős választási fázist. Ezúttal azonban legalább rövidebb, kevésbé agonizáló játékot láthattunk.


Team Secret vs Virtus.Pro


A csapatoktól elvárt, az eddigi játékukhoz alkalmazkodó draftot pakoltak össze. A csaták hamar eldőltek és fölényes győzelem született röpke 29 perc leforgása alatt.

A második meccs wardok hiányában telt a Dire oldalon. A carry vision hiányában nem látta a közeledő ellenfeleket, többször is gankkelték és odaveszett minden aranya. A kapitány hosszú játék után írt GG-t.

A harmadik és egyben utolsó játékra meglepő taktikával állt elő a Dire. Egy mides hőst választottak carrynek. Később egy rakás missplay-t láthattunk a középső lane-en játszó játékostól, ami a véghez vezetett. A több mint egy órán át tartó küzdelem és a megacreepek sem szegték kedvüket. Ügyesen kivitelezett teamfightokkal kezdek visszakúszni az esélyesek közé, ám minden hiábavaló volt. Újabb csapattól vettünk búcsút.


EHOME vs Series 1 nyertes


Megint előkerült a klasszikus kínai formula: hosszas farmolás, komoly teamfight, ismét farmolás, push, teamfight, farmolás, … A csapatok közti harc döntötte el, hogy ki törhet trónra ebben az egyáltalán nem rövid mérkőzésben.

Ismét egy igazi adok-kapok game-et csodálhattunk meg. A játék eleje és közepe erősen a Radiant felé húzott. Aztán egy epic courier bait után majdnem egész teamet kiirtotta az ellen, majd ahelyett, hogy megrohamozták volna a trónt előre-hátra táncikáltak és még legalább fél órán keresztül húzták a közönség idegeit.


Az All-Star meccs az eddigiekhez képest még durvább volt. Ahelyett, hogy megírom a részleteket, inkább nézzétek meg, mert hatalmas élmény volt! :D Holnap ismét találkozunk.











SPOILER (az eredmények megtekintése):
Nyertes csapatok: Vici Gaming, Virtus.Pro
Eliminált csapatok: MVPP, Secret, EHOME