Sajnos igen. Felkerült a listámra a Retention, nemrég kaptam kulcsot a War, The Game-hez, mert szavaztam, és ha hiszitek, ha nem, amíg e sorokat gépeltem, ingyenes lett az IndieGalán a Super Killer Hornet: Resurrection is. A Backloggery már egy fájdalmas 285 befejezetlen játékot mutat, így könnyen lehet, hogy 2015 végére több játékom lesz befejezetlen, mint amennyivel elkezdtem. Ráadásul elvileg a heti HumbleBundle is most fog cserélődni, bár én lassan inkább gyűjtést szerveznék nekik, hogy egy normális Bundle-t ki tudjanak adni. Drága tanáraim pont mára (Január 15) terveztek minden feleltetést, úgyhogy arra készültem, de azért végigdaráltuk haverommal a Left 4 Dead 2 Hard Rain című fejezetét is.

Nem voltam sosem a halálosztó semmilyen játékban, Modern Warfare 3-ban is inkább a Support Streakekkel szereztem pontot, de itt minden megtalált. 4 (!!!)-szer sikerült magamra haragítanom a Witch-et, féltucatszor ugrott rám a Hunter, 2-szer gázolt át rajtam a Charger, egyszóval minden összejött, azonban, miután megtaláltam az AK-t, már arattam. Egy valami azonban feltűnt a pályán, miszerint először csak picit csepergett az eső, a következő pályán már rendesen esett, ám amikor már mentünk visszafelé a benzinnel, már szakadt. 2009-es a játék, és már ilyen effekt volt benne, sok játékban még most sincs ilyen. A fináléra már teljesen fel voltunk fegyverkezve, úgyhogy nem okoztak túl nagy nehézséget az élőhalottak, így békésen elhajózhattunk (hátrahagyva Coach-ot).

Volt egy kis időm LIMBO-zni is, ám nem vittem túlzásba. Egyetlenegy körfűrészes feladványt oldottam meg (ahol egymásra kell pakolni a dobozokat) és a bogarasnál elakadtam. Még mindig nagyon bejön a játék, bár valami történet nem ártana.

Végül este lehetőségem nyílt egy kicsit Sonic & All-Stars Racing-ezni. Kisebb sokként ért, amikor az opciókba lépve csak a hangerőt, meg az alapbeállításokat tudtam állítani, ugyanis a grafikai beállításokat, meg gombkiosztást, játék előtt kell beállítani. Elég hülye döntés, de mivel a gépem bírja, annyira nem zavart. Jóhiszeműen beállítottam a normál (Class B) szintet, gondolván, hogy a SplitSecond-dal eltöltött órák végre meghozzák gyümölcsüket. Az első pályán már kemény ellenállásba ütköztem, de az épphogy dobogós harmadik hellyel sikerült befejeznem a futamot.

A játékokról ennyit, most viszont meghívlak titeket a Steam csoportba, amit itt érhettek el: A Game Hoarder's Diary. Ide továbbra is fogok írni, viszont ott két nyelvű lesz (angol és magyar), mindenkit szeretettel várok :)

Remélem legközelebb is velem tartotok, ám addig is a Backlog legyen veletek!