A hetet egy nem túl kellemes -2-vel kezdtem, hogy mi az? Nos beszereztem a How to Survive Storm Warning Edition-t, a SpeedRunners-t és a Bit.Trip.Runner 2-t. Mivel a SpeedRunners-nek nincs végigjátszható sztorija, így 281-re emelkedett a befejezetlen játékaim száma. A holnapi Humble Bundle-től már most félek.

Na mindegy. Egyik osztálytársam hívott Left 4 Dead 2-zni, ami ugyan rajta van a listán, de most csak a Swamp Fever-t toltuk végig. Nagyon rég nem játszottam olyan Source motoros játékkal, ami nem Portal. Első megdöbbenés: nincs ADS. A jobb egérgomb lenyomására csak ellöktem magamtól a zombikat. Második megdöbbenés: élet. Mármint a rendes, számmal kifejezett, önmagától vissza nem töltődő változat. Még normál szinten is kinyírtak párszor, főleg a Charger-ek, de haltam már meg azért is, mert belevilágítottam a Witch szemébe. A másik, ami nagyon tetszett, a sajátos kémiája a játéknak. Szerintem, ha egy Molotovot bevágok a vízbe, annak nem kéne lángolnia. Na de sikerült mind a 4 szintet végigvinni, így mentem egy kicsit LIMBOzni.

Komolyan mondom, kezd megtetszeni ez a sötét világ, de még mindig túl sokszor halok meg. Az első pókkal való találkozásom során le kellett haraptatnom 3 lábát egy medvecsapdával. Mikor továbbmentem, sunyin mögém lopódzott, és betekert a hálójába. Szabadulásom során jó sokáig kergetett, de végül egy óriási kő megváltoztatta a véleményét, siker! Később ugyan emberekkel is találkoztam, de ezek nemhogy segítettek volna, az életemre törtek! Ekkor én kergettem őket végig mindenfele, aztán egyszer csak a pók, aminek már csak egy lába volt, kijött a földből. Nagyon megharagudtam a pókra, ezért kitéptem a lábát, majd a testét rászúrtam a tüskékre, és mentem tovább.

Az emberek szereztek köpőcsöveket, így a saját csapdáikkal igyekeztem jobb belátásra bírni (értsd: kilapítani) őket. Bodycount: 4. Aztán belefutottam egy fehér hernyóba, ami belém mászott, és irányított. Miután egy kedves kismadár letépte a fejemről, ismét arra mehettem, amerre csak akartam. De aztán eljutottam egy pontra, ahol megint elakadtam, így az holnapra marad.

Remélem legközelebb is velem tartotok, addig is, a Backlog legyen veletek :)