Az új verzió felhőszolgáltatáson alapszik, amit úgy terveztek, hogy leegyszerűsítse a mindennapi feladatok elvégzését, ezzel időt és energiát spórolva a felhasználónak. A felhőszolgáltatás alatt egy harmadik fél tartja karban a rendszert. A megvásárolt csomaghoz 1 évnyi ingyenes frissítés és internetes tárhely is jár. A tárhely bárhonnét elérhető, csak internetkapcsolat kell hozzá. A tárolt adatok védve vannak és csak a megrendelő férhet hozzájuk. A program nagy előnye, hogy egyszerre akár 5 készüléken is használható.


Az Office 365 Home Premium csomag része:


    • Az összes Office alkalmazás (World, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher és Access)
    • Az Office 365 Home Premium installáció 5 olyan készülékre, amely Windows operációs rendszert használ
    • Havi 60 perc ingyenes Skype hívás vezetékes hálózatra
    • 20GB SkyDrive extra tárhely
    • Ingyenes frissítés 1 éven keresztül

A programcsomag számtalan új fejlesztéssel gazdagodott. Az Excel előre elkészített táblázatokat tartalmaz, amelyek segítségével vezetni tudjuk akár a havi kiadásainkat is. A PowerPoint számtalan új vizuális elemmel bővült. A World sablonjaival már nem lesz gond az önéletrajzunk stílusos elkészítése. A One Note digitális füzetben bármit lejegyezhetünk. A megemlített néhány újítás csak a jéghegy csúcsa. Számtalan új felhasználói lehetőség áll rendelkezésünkre.


A Microsoft Office 365 Home Premium csomag 1 éves előfizetése 29 900 forint. Lehetőség van havi előfizetésre is, ebben az esetben 2990 forint. A termékkel kapcsolatos egyik legfontosabb információ az, hogy az eddigi hároméves használati ciklus egy évre csökkent.

A Digiprime.hu-n további érdekességek olvashatók!