Mész az utcán és véletlenül elakad a tekinteted a szembejövő nő mellén, mert olyan dekoltázst nem lehet nem észrevenni. Perverz disznó vagy és el fogsz kárhozni. Talán nem olyan nagy bűn, de az már igen, ha beszélgetés közben is a cickót figyeled, mert ez a legnagyobb pofátlanság. Sima ügy, de az utcán mégis miért sasolju a melleket? k? És egyáltalán miért izgulunk rá a cickókra, mint én? Desmond Morris etológus szerint a férfiakat azért izgatja a női mell, mert a formája nagyon hasonlít a fenékére. A dzsungelben a nőstények hátsójuk mutogatásával és az égbe tolásával jelezték, hogy párosodni van kedvük. A tudós szerint, ahogy elkezdtünk két lábon járni, a fenekünk a szó legszorosabb értelmében a háttérbe szorult, az elsődleges fixáció pedig a mellekre terelődött. Így a szexuális tevékenységre kedvet érző nőknek már nem kellett hajolgatniuk, hogy a hímek figyelmét magukra vonják. Ezt ugyanis úton-útfélen megtehették azzal, hogy kidomborították mellüket. Aha már értem. Akkor a fenék szerepét vette át a mell. A fenti állítás eléggé bosszantja a nőket, amit megértek. A férfiaknak már a mell puszta léte is felhívást jelent. Az már csak olaj a tűzre, hogy gyakran a mellméretből gyakran a nők szexuális étvágyára következtetünk. Én nem is, mondta az egérke, sőt mostanában már nincs giganto mániám, nem is volt komoly (annyira nem vészes). Egyszerűen úgy kell elfogadnunk a párunkat, ahogy van és ezzel a nőknek is meg kell barátkozniuk. Megjegyzem, hogy aki nem kell valakinek kis mellekkel, az hiába tetet be szilikon betétet (implantátumot), nem lesz kapósabb, maximum először csodálkozik ár a férfiember, hogy jók légzsákok. Ennek ellenére jól meg lehet élni plasztikai sebészként, sőt manapság már a vagina plasztika is elterjedőben van. Amikor először hallottam erről majdnem sírva fakadtam. 2004-2005 között 800 ilyen műtét volt az angoloknál. Ettől a nők azt várják, hogy olyan kis cuki legyen, mint a pornósztároknak. Na ez az, amire az orvosok azt mondják, hogy nem fog össze jönni és elég veszélyes beavatkozás. Na de eléggé letévedtem a pincébe, tehát vissza a cicikhez.

B-s méret és C-s méret

Eddig rendben van, hogy miért rajongunk a cickókért, de a következő probléma az lehet, hogy milyennek is kell lennie. Egészen pontosan milyen a tökéletes mell? Rögtön jöhet a viszont kérdés: Ki szerint? Ízlések és pofonok, de Patric Malucci megpróbálta definiálni a tökéletes női mellet. Mallucci doktor egy konferencián bemutatandó előadása, amely A mellnagyobbítás tervezési koncepciói címet viselte, miszerint az ideális kebel 45-55 százalékos arányú, a mellbimbók nem középen helyezkednek el, hanem körülbelül a fenti aránynak megfelelően, felülről nézve. A munkáját komolyan vevő sebészdoktor szándékosan természetes mellű modelleket vizsgált meg kutatása során, hogy később, a tervezési fázison túljutva, mesterségesen is képes legyen rekonstruálni a tökéletes formákat ügyfelein. Az ideális kebelnek neve is van, legalábbis megnevezhető egy hölgy, akinek ilyen keble van, Mallucci doktor szerint Caprice Bourret modell mellei mintaként szolgálhatnak minden plasztikai sebész számára.

A séma

Akkor megvan a séma és már csak tömeggyártani kell, csak nehogy átessenek a ló túloldalára és minden nő úgy nézzen ki, mint Caprice Bourret. Tehát, ha sír a barátnőd, hogy nem megfelelő a melle, akkor csak úgy menj bele a műtétbe, ha úgy fog kinézni, mint az említett hölgy cickója. A mondás is úgy szól, hogy törekedj mindig a legjobbra és soha ne érd be kevesebbel. Vagy az, vagy semmi. Mivel nincs pro kontra nélkül a doktor úr megemlítette, hogy Victoria Beckham elrettentő példa és ilyet senki ne akarjon magának. Valahogy megértem az aggodalmát és én is osztom a véleményét, hogy olyat ne. Bármit, csak azt ne. Azt el is felejtettem mondani, hogy nem olcsó mulatság az ilyen műtét, tehát ha egy mód van rá beszéljétek le a csajotokat az ilyen ötletekről egy „egész jól kitöltöd így is a ruhádat” mondattal.

D-s méret és DD-s méret

Ezek után megoldódhat e a gond, hogy a nő szépen kitömette a mellét? Ha visszatér a páciens, az azt jelenti, hogy a kisebbségi érzése nem oldódott meg és száz műtéttel se lesz elégedett. Bejön a képbe a pszihológus, de ez már régen rossz. Csak annyit jegyeznék meg, hogy az időt úgyse lehet megállítani szikével. Jobb elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Olvastam egy fórumon, hogy a nagy mell jobb, mert az szembetűnőbb és a nőiességet jellemzi. Miért, a kicsi nem? Lassan elérünk oda, hogy minden nő szőke hajú és nagy mellű lesz. Vagy már eljutottunk oda?

F-es méret