Először is a múltkor említett Szex és New Yorkot tudnám említeni és ajánlani, főleg barátnőnek lehet ideális (aki szereti persze). Magát a sorozatot nem hiszem, hogy be kéne mutatnom. Négy nő nem mindennapi életébe nyerhetünk bepillantást. Tipikus szerelmi vígjáték, néhol egy kis dráma. A mostani DVD ennek a nagysikerű sorozatnak a mozis változata, amolyan „mi történt az utolsó rész óta”. Akik szerették a sorozatot, azoknak mindenképp remek vétel. Érdemes a fémdobozos kiadásra beruházni.

Régóta vártam már a Heroes (Hősök) című széria második évadjára. Hál istennek a napokban befutott a boltokba a DVD. Az első változás az első évadhoz képest, hogy ezúttal rengeteg extra is helyet kapott a lemezeken. Igaz, hogy az évad csonka lett, de ez a kiadás igényes és a rajongóknak egyenesen kötelező. Az extrák közé bekerült egy alternatív befejezés is, csak halkan jegyzem meg.

Visszatért az elnyűhetetlen régészprofesszor is. Indy 4 várja fémdobozban, hogy elvigye valaki. Mondhatni, hogy a szokásos 2 lemezes extra kiadás. A negyedik rész tiszteletére, vagy inkább arra, hogy azzal is kaszálhatnak, kiadták egyben a négy részt. Semmi extrára nem kell gondolni, csak a 4 film, bár a rajongóknak ez is elég lesz, de ez a kiadás, mármint hogy egyberakunk 4-5 DVD-t és eladjuk együtt már nem újdonság.

Befutott a Csillagközi Romboló 2.évadja is. Egy jó kis sci-fi széria, egy gyönyörű modellel. Érdekességképpen el kell mondanom, hogy ebben a kiadásban már extra is lesz, igaz, hogy CSAK kimaradt jelenetek, de a semminél, vagyis az első évadnál már ez is több. Aki eddig elkerülte a sorozatot, az valószínűleg ezt is kihagyja, de a rajongók biztos örömmel rakják majd a kosárba ezt a gyöngyszemet.

Végül, de nem utolsó sorban itt a Batman: The Dark Knight. Igaz, hogy ez még nem jelent meg, majd csak december elején fog besurranni, de már jó előre fel lehet készülni rá. 2 lemezes extra kiadásban lesz kapható, a maszkosról nem is beszélve. Csak győzzünk majd válogatni az igényesebbnél igényesebb kiadások között. Ha más film nem is, de ez mindenképp megéri majd a gyűjtői kiadás (valószínűleg igen borsos) árát.