Sok kicsi sokra megy, főleg most, mivel össze vissza fogok csapongani. Először is a Kaméleon című sorozatnak már csak a két utolsó része van hátra az első évadból, amire kellően kell rákészülni, vagyis nem kapkodok el semmit. Szépen hagyom egy kicsit leülepedni a sok infót, ami az egész évad alatt felgyülemlett. Mi van még? Öö egy másik sorozattal kapcsolatban a sorozatjunkie-n olvastam egy infót, hogy a Terminator sorozatban lesz egy új szereplő, aki állandóra marad. Shirley Manson, a Garbage együttes énekesnője. Ő a Cyberdne elnök-vezérigazgatója lesz Catherine Weaver. Aki még nem tudná a sorozat ősszel az RTL klub műsorán (első évad), valamint a második évad a FOX-on ugyancsak ősszel. Továbbá tervezek egy új sorozatot, ami a jópofa Kaliforgia nevet kapta (Californication). Ugyancsak a sorozatjunkie-n akadt meg rajta a szemem és a bemutatója elég (hogy is mondjam) elnyerte elég beteges tetszésemet. AXN-en nemsokára az első évadot lenyomják, de én rossz kisfiú leszek, egyébként se tudok fentmaradni 10-ig hehe. Amint megnézem belőle az első részt, rögtön leírom, hogy milyen. Egyébként 12 rész az első évad, ha nagyon bejön napi két részt bevállalok a párommal, hisz a Kaméleon egy időre lepihen. Sorozatokról tehát ennyi, most szünet és jöjjön valami más. (egy Californication kép kedvcsinálónak)

Igen, ez már jónak ígérkezik

Mi van még mostanság. Ja igen a vizsgák fúúj. Aki egyetemista, főiskolás az tudja, hogy nagyon ki tud szúrni az emberrel egy rossz nap, vagyis egy bukta. Pótmeccs időpontot beiktatni nem egyszerű dolog, de nem is akarom ezzel untatni a jónépet, bár panaszkodhatnék, hogy semmire sincs idő, meg hogy fogok így EB-t nézni, nyaralni júliusban, de másnak is megvan a saját baja, programja (élete). Az a jó, hogy nemsokára szóbeli érettségi, így nem csak mi egyetemisták szívunk, hanem mások is hehe (ezt a hehe-t egyelőre nem árulom el, hogy honnan vettem). Ennyit a tanulásról, amit senki se szeret és a nyári terveimről, hopsz arról egyébként is írtam már bejegyzést, minek még egy.

Na ilyenekre nincs időm drágám

A végére csak egy rövid gondolat. Nemrég láttam egy remek kis szappant, amit mindenképpen látnia kell mindenkinek, mert jópofa. Nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek meg a képet. Csak azon tűnődtem, hogy nem kopik e el idő előtt.