Egy asszony illata
Még tavaly decemberben olvastam arról egy férfimagazinban, hogy a németek megalkották az eredeti dobozos vaginaszagot, illatot, ahogy tetszik. Állítólag segíti a fantáziálást, megnyugtat, ellazít. A kiszerelés teljesen praktikus, így utazáshoz, munkához és tanuláshoz is használható. Elképzelem, ahogy a vizsga közben a sík ideg tanuló egyszer csak elkezdi kenegetni a kézfejét. Totál értelmetlennek tartom, de ez van, ezt kell szeretni. Ezen túl mindenhol csak nyugodt embereket fogunk látni. Az ára 6000 Ft körül van, most azt nem ecsetelném, hogy ebből mire futná.

Ajándékok
A múltkor írtam róla, hogy mi is jó egy női magazinban, de most a férfiaknak szánt újságokról kéne pár sort írni. Azt tudja mindenki, hogy mit mutatnak benne és a cikkek is olyanok amilyenek – megcsaljam, vagy ne stb. – és még a csajoknál se tüntetik fel, hogy melyik plasztikai sebész munkáját láthatjuk éppen. Na jó vannak természetes szépségek is. Tessék csak őket keresni. Na de a lényeg az, hogy néha van a magazinhoz ajándék is. Naptár, életnagyságú poszter (a múltkori nagyon állat, az asszony megfenyegetett, hogy ki ne rakjam, mert kivág, mint ..), testápoló, sampon ÉS vibrációs gyűrű. A Tesco-ban már az összesből kiszedték az ajándékot, így a későn érkezőknek nem jut semmi. Ez annyira jellemző nálunk, hogy le se lehetne tagadni Kár érte, de abban reménykedek, hogy a konkurens magazin is előrukkol valamivel a következő hónapban, így előfizető révén megkapom a magamét.

Gondban a Ferrari
Ez hihetetlen. Lassan nem múlik el nap F1 nélkül, legalábbis számomra nem. Bár hozzá kell tennem, hogy jóból is megárt a sok, nemhogy rosszból. Egyes szakértők szerint – jó dolog lehet az ilyen munka – a McLaren Electronic System és a Microsoft (már ez is rossz, nem csak az xbox?) által közösen gyártott, az F1-ben az idén szabványként bevezetett elektronikus vezérlőegység (ECU) okolható a Ferrari ausztráliai műszaki hibáiért. Állítólag az olaszok nem találtak hibát az erőforrásaikban, így az ECU-t okolják. Istenkém, hogy mit vétett az a szegény berendezés. A végén még kiderül, hogy direkt elrontották minden kocsiban és azért lett az a sok kiesés. Jaj nekem, ez már tényleg sok. A Ferrari szóvivője már beszólt: „Nem hagyhatjuk, hogy a jövőben újra megtörténjen, hogy egy csapat lássa el a többit ilyen fontos eszközzel.” Igyál még egy pohárral és fogd rá a nyuszira. Kimi elmondta, hogy a kocsi megbízhatatlan és ezt minnél hamarabb ki kell javítani, mert már most elúszhat a bajnoki cím.

Lost 3.évad DVD-n
Nemrég jelent meg a hatalmas sikernek örvendő Eltűntek sorozat 3.évadja nálunk. Telis-tele jobbnál jobb extrákkal, mint kisfilmek a többiekről, audiokommentárok stb. tehát a színvonal maradt. Az ára a szokásos 7990 Ft, mint a legtöbb sorozatnál. Elő hát a pénztárcával és irány a legközelebbi buta bolt, ahol máris magadévá teheted e remeket. Nekem pont jól jött a tankönyvtámogatás, így meg tudom venni.

Rangadókra hangoló
Hétvégén élet-halál harc lesz az angol premier league-ben, mert Chelse-Arsenal és ManU-Liverpool. Eldőlhet a bajnoki cím sorsa, tehát az ágyúsoknak nyerni kell és a MU-nak meg szépen kikapni. Megvan a program, már csak sör kell és lehet tombolni, rosszabb esetben, ha kikap a csapat, akkor rombolni. A nőket semmiképp se engedjétek a TV közelébe. Minden percben történhet valami és nincs annál rosszabb, amikor azért maradsz le a gólról, mert a csajod épp a fashoin TV-t nézi.