Miért nem voltam aktív mostanában? Mert sok volt a dolgom. Sikerült eléggé sok munkát elvállalnom az előző hónapban, így írni kellett, mint a gép. Először ott van a FilmMagazin, ahova a mostani márciusi számra három darab cikkel vagyok bejelentve. Két darab film, az Elcserélt életek és a Véres Valentin 3D, valamint egy sorozat Rejtély. Érdemes lesz tehát megjelenéskor elolvasni őket, na és a többi szerkesztő írását is, a sok szép és jó kritikát, ajánlót stb. Ezeken túl a PGO tesztelj velünk pályázatára is összedobtam a negyedik játéktesztemet, a BloodRayne 2-t. Ez már a negyedik írásom volt, amit Kredenc (a névért bocsi, de nem bízok a kódokban, és nem szeretném, ha összezavarna itt nekem valamit) elfogadott és igen magas százalékkal illette mindegyiket. Hogy milyen lesz a folytatás, arról nem igazán én szeretnék dönteni, ugyanis nem magamnak írom a teszteket, hanem az olvasóknak, ezért úgy vélem, hogy az olvasók döntsenek, hogy jó-e az adott írás, teszt, van-e továbbra is igény, hogy én írjam ezeket a dolgokat, vagy mondjon le. Szóval, tessék olvasgatni az eddigi tesztjeimet, amikből kettőt be is linkelek ide gyorsan és vagy ide kommentelni, vagy a játékhoz. Észrevétel, javaslat, bármi jöhet, bár a nagyon negatív dolgokkal vigyázni kéne, mert igaz, hogy nem érte még el egyik tesztem se a 100%-ot, de mindegyik 90 fölötti, tehát annyira nem gáz, vagyis az ilyen „úgy rossz az egész, ahogy van” típusú kritikákat nem fogom figyelembe venni, elvégre Kredenc jó pár tesztet látott már és ha ő azt mondja, hogy 90% fölöttiek, akkor én hiszek neki. Na minden világos? Sajnos még a James Bond és a BloodRayne 2 feltöltés alatt áll, így ezeket majd később update-elem, de addig itt van a Dracula és az Aliens versus Predator.



A sok munka után jól esik majd egy kis pihenés. Holnap megyek a barátnőmmel moziba (Watchmen), de előtte egy kellemes vacsorát is megejtünk majd. Nagyon várom már, erre mérget vehet mindenki.

Továbbá tegnap nézelődtem az újságárusnál és megakadt a szemem a nyuszis újságon, mármint a címlapján. Rövid gondolkozás után úgy döntöttem, hogy úgyis rég vettem már ilyesmit, beáldozom rá a tippmix nyereményemet. Azért hagy mondjam el, hogy elég nyomós okom volt megvenni, csak a címlapot nézegetve is, ami nagy szó, mivel két éve nem volt ilyen a kezemben (sajátra gondolok, mert időnként az ember belelapoz a Tescóban felbontott példányokba). Ez a nyomós ok nem más, mint Sári Évi (dobpergés, fanfárok). Igen az egyik kedvenc énekesem, meg még lehetne sorolni a titulusait, ledobta a ruháit. Meg kell mondanom őszintén, hogy a kígyót én kihagytam volna, de ez már úgyse változtat semmin. Berakok egy képet is, csak mutatóba. Aki az egész sorozatra kíváncsi és még arra is, hogyan verjünk el pár ruhadarabra egy kisebb ország GDP-jét, az nézze meg az újságban. Én most csak egyet mutatok.


Végül, de nem utolsó sorban egy kis sport, azon belül is tenisz. Remélem, hogy mindenki, vagy legalábbis sokan hallottak már a Sport Illustrated-ről. Minden évben készül egy bizonyos bikinis fotósorozat lányokról és minden évben 3 teniszezőnőt is lencsevégre szoktak kapni. De minek is fecsérlem tovább a szót, idén Danilea Hantuchova, Maria Kirilenko és Tatiana Golovin pózolt. Csak teniszbarátoknak, csak itt, csak most három képecske.