Azt tudjuk, hogy a férfimagazinokban agyba, főbe a pucér csajokat nyomatják. Ebből az következne, hogy a csajoknál a pucér borostás reklámpasikat. Én ilyet hál istennek nem láttam, de lehet, hogy nem is a megfelelő példány akadt a kezembe. De akkor mi a fene van benne, ha nem pasik?

Hogyan legyünk karcsúak, vagy pár tipp az öltözködéssel kapcsolatban, sok reklám stb.., tehát akár férfi magazin is lehetne. Lapozgattam és megakadt a szemem egy Scarlett Johansson interjún, amit el is olvastam. Na mondom magamban, hogy ezért már megérte, de akkor még nem is tudtam, hogy mi jön még. Pár frizura tipp után – ez bele kell tenni, mert hová vezetne az új frizura trend nélkül a világ – jött egy agyrém. Így érheted el, amire vágysz! Avagy a lányok mást akarnak! és a férfiak is. Pszichotrükkök és hasonló rafinált dolgok. Aha, dönteni tudni kell, szóval táska és kabát.

Miután túltettem magam ezen a megrázkódtatáson – mégis csak könnyebb megérteni így a nőket – azt hittem itt más meglepetés és úgy tűnt, hogy nincs. Pár divattrend, de ezt már megszoktam. Elég csak kimenni az utcára és már is képet kap az ember arról, hogy mi a menő mostanság. Szóval megnyugodtam, hogy nincs több tipp, csak interjú az aktuális szupermodellel, akiről kiderül, hogy leadott 10 dekát. Ezt is egy NASA által épphogy tesztelt eljárással. Rögtön nyugtasd meg a barátnőd, hogy nála ez nem fog működni, így nyugodtan egye meg azt a fél kekszet. Ezek után jött a „Mindent tudsz a mennyei szexről?” Én? Hát hogyne tudnék mindent, mondtam magamban, de rá kellett döbbennem, hogy a Káma Szutrát beadhatom az antikváriumba. Ez nem igazság, hogy ilyeneket nyomatnak a nőknek, a férfi magazinokban meg a mit mondj a csajodnak a megcsalás után megy és hasonló marhaságok

A szerelem öt nyelve már semmiség volt a ne hallgasd el a vágyaidat, bár erre én mindig odafigyelek a páromnál, így ennél a résznél már rutinosan haladtam. Ezek után mondja azt valaki, hogy csak a pasik agya jár mindig a szeretkezésen. Carmen Elektra is nyolc másodpercenként gondol a szexre.

Aki nem ismerné a hölgyet, annak elmondanám, hogy anno a Baywatch-ban láthattuk. Kis kölyök koromban kirobbanthatatlan voltam a tv elől, mert a szériát nézni kellett. Suliban fiúk mindig a hatalmas mellekről beszéltük, a csajok meg David Hasselhof izmos felsőtestéről. Mitch óóóóó.

Mit is írhatnék zárásnak? Többet fogom olvasni a női magazinokat, mert érdekes témák vannak benne és néha jól jöhet az, hogy tudjuk a párunk mivel akarja kibulizni magának az új táskát, amiből egyébként is van már tíz darab. Állítólag azért kell ennyi, mert passzolnia kell az adott ruhához.