Csak itt, csak most, csak nekünk a VILÁGON ELSŐKÉNT, amire már 4 éve várunk, Need For Speed: Shift. Most aztán már tényleg jó NFS-t kapunk, most aztán már tényleg be fogunk fosni a gyönyörtől. Én csak akkor hiszem, ha látom, de a belső hang azt mondatja mégis, hogy most tényleg jó lesz. Végül is annyit csalódtunk már, hogy egyel több már nem is számít. Ha már NFS és világpremier, akkor természetesen kocsi van a címlapon, bár ez evidens. Meg kell vallanom, hogy pöpec lett. Szép, letisztult, áttekinthető és nem rózsaszín izés, olyan cuki lilás beütéssel.

Kicsit beljebb lapozva a szokásos látvány, csak a színek mások. Áttekinthető tartalomjegyzék no comment, aztán ott a teljes játék. Ki fogom próbálni, mert már régóta mozgatja (izgatja) a fantáziámat egy ilyen játék, hiszen kalóznak lenni is jó, nem csak gonosznak. A DVD tartalom is végre úgy néz ki, ahogy egy ilyen komoly magazinhoz illik és nem összecsapott, kutya szájából kirángatott izé, mint eddig. Csak el ne felejtsem felrakni a Windows 7-et. Viszont a híreknél még mindig lehetne mit csiszolni. Jobb, mint a múltkori szemkifolyatás, és legalább már jól elkülöníthetőek a különböző infók, adatok, de még mindig fura. Bár lehet, hogy csak szokni kell. Örömmel konstatáltam, hogy megmarad az Üzleti oldal rovat és visszatért az Egyenes beszéd is.

Kérdés: Kinek az ötlete volt a Dark Void bemutatónál lila színt választania? Végül is nem zavarna, ha ez egy kifestőkönyv lenne, vagy titkon az? Néha igen zavaró tud lenni, amikor már-már festményszerűen hat egy mezei bemutató, vagy teszt. Az egyszerű, néha nagyszerű, nem? Lapozok, Overlord 2 sárga, zöld, kék. Need For Speed: Shift, na itt azét meg kell állni, mert a cikk elolvasása után kezd el majd mindenkiben élni a remény, vagyis inkább lángolni. Valami nagy van készülőben, ha ezt még az EA megdobja pár félmeztelen csajjal, mint marketing orgia, akkor mindenki ezzel fog játszani.

Kinek az ötlete volt az Ilyen volt, ilyen lett cikk? Nagyon pofás. Tessék továbbra is ilyen kreatívnak maradni. A játékfelhozatalról elmondható, hogy elég erős, még akkor is, ha a Lord of the Rings: Conquest-nek a Futottak még rovatban kellett volna indulnia, már csak a gyalázat ténye miatt is. Silent Hill rajongóknak az új rész tesztje kötelező olvasmány, bár mindenki megtalálja majd a számításait, említettem volt. Továbbá változás állt be a konzol rovatban is. Most már ország-világ megtudhatja azoknak a nevét, akik írják a teszteket. Azért egy tapsot mindenképp megérdemel, hogy ezt az igen fontos infót végre megosztják velünk, hiszen mégis csak jó tudni, nem? A magazin vége felé is minden maradt a régiben, levrov, külvilág, hardver stb. Majd el felejtettem, sikerült kiküszöbölni már A a zokat a hibákat is, amik az tesztek elejét csúfították, bár egy erre a számra is maradt 68.oldal A a Stormregion.

Fontosabb cikkek:
- Need for Speed: Shift
- EA összeállítás
- Ilyen volt – ilyen lett
- Silent Hill: Homecoming

Pro:
- pofás címlap
- apróbb hibák mellőzése

Kontra:
- kifestőkönyv feeling

Összességében kap egy 85%-ot, valahogy a színek kavalkádja nem tett jót a mostani számnak.

Archív:
09/03-as szám
09/01-es szám
08/13-as szám
08/12-es szám
08/11-es szám