Ígértem, hogy lesz egy lista, ahová azok a jó filmek kerülnek fel, amik a Top 10-be sajnos nem kerülhettek be. Róluk lesz most szó, de nem minőségi sorrendben. Csak úgy kötetlenül.

Sicario: A bérgyilkos
Denis Villeneuve jó úton halad, hogy a legjobb rendezők közé verekedje magát. 2015-ben mozikba került filmje a Sicario is csak erősíti a fickó hírnevét. A mexikói kartell háborút bemutató pattanásig feszült thriller, egy igazi gyöngyszem. Minden naiv elképzelést a földbe tipor, amit egy átlag ember gondolhat az FBI és a kábszerkereskedők harcáról. Ha valódi eredményeket akarsz, igenis mocskos lesz a kezed. Ha ezt nem fogadod el meghalsz! PONT! Zseniális rendezés, operatőri munka, hangkeverés, zenei aláfestés. Benicio del Toro fantasztikus a szerepben és igazából mindenki más is!



Legenda
Imádom a gengszterfilmeket. Imádom Tom Hardyt. Tom Hardy egy gengsztert játszik. Igazából kettőt. Egy ikerpárt. Londonban. A 60-as években. Nem kell több.



Deadpool
Végre! 18+os képregényfilm. Ordenáré káromkodások, szex, brutalitás. Az elmebajos antihős Deadpool végre méltó formájában került a nagyközönség elé és az emberek a FOX besz*ri hozzáállására szépen reagáltak. Dobálták a lóvét, hogy megnézhessenek végre egy másfajta szuperhős filmet. Ryan Reynolds is valóra válthatta az álmát, eljátszotta kedvenc szuperhősét és meghálálta mindezt egy fantasztikus alakítással. Az év chimichangája!



A szoba
Vannak olyan remek filmek, amiket az ember soha többet nem akar újra nézni. Na, nálam ilyen ez a film is. Fiatal lányt tini korában elrabolja az elmebeteg szomszéd, több évig a fészerben tartja. Megerőszakolja, ebből aztán lesz egy szegény kissrác, aki azt se tudja, hogy létezik külvilág. Szökés és visszailleszkedés a normális életbe. Atyaisten de beteg! Sokkoló, nyomasztó a film, de mégis felemelő! Jacob Tremblay elképesztő, Brie Larson előtt pedig minden filmszerető embernek le kell borulnia! Jó helyen van nála az Oscar!



A nagy dobás
A Wall Street farkasa kisöccse, igazi sztárparádéval. Egy kisebb mestermű!



Egyenesen Comptonból
Beszéltem már róla korábban



Batman Superman ellen - Az Igazság hajnala: Ultimate Edition
#1 Fuck you haters!



Az Igazság Ligája a Tini Titánok ellen
A kedvenc DC-s szuperhős csapatom végre kapott egy saját filmecskét! Ráadásul pont a kedvenc tagom, Raven állt a sztori középpontjában. Nem tudtam nem imádni. A cím egyébként nagy szemétség, ez a része a filmnek totál marginális. Ez inkább egy Tini Titán film. De még inkább Raven film.



Suicide Squad - Öngyilkos osztag
#2 Fuck you haters! Több Joker kell!



Warcraft - A kezdetek
Sosem játszottam egy Warcraft játékkal sem, igazából a karaktereket sem ismerem. Azt sem hogy miről szól. Lehet pont azért jött be ennyire. Végre egy másfajta fantasy. Más fajta orkok. Tele meglepő csavarokkal és halálokkal. A CGI elképesztő, főleg az orkok. A harcoknak súlyuk van, aki meg van csapva az meg van csapva! Kicsit kapkod, nem minden volt tiszta nekem de vegytiszta epic szórakozást nyújtott a film.



Sérülés
Volt már róla szó a meglepetéseknél.



Az Ősök gyűrűje - Final Fantasy XV
Az új játék bitang látványos előzménye! Remek világot mutat be, érdekes helyszíneket és felvezeti a játék alapkonfliktusát. Érdekes csavarokkal és baromi jó ritmusban. De tényleg csak felvezeti! Nagyon sok szál nincs elvarrva, így aki nem akar a játékkal játszani, igazából sohasem fogja megtudni, hogy tulajdonképpen mi a túróról szól ez a film. Remek szinkron: Aaron Paul, Lena Headey, Sean Bean (kitaláljátok mi lesz a karakterével?). A magyad Digic is dolgozott a filmen, már ezért is érdemes megnézni. Imádtam!



Haverok Fegyverben
Meglepetéseknél!