19:30
Na sziasztok! Hamarosan kezdődik az EA konferenciája. Egy jó fél óra!
Elvileg itt lehet majd nézni!

Amit én várok: Anthem és végre normális Star Wars játékok. Meglátjuk mi lesz belőle!

19:34
Maga a show meg nem kezdődött el, viszont az előbohóckodás már elindult. Két műsorvezetővel. Nem tudom kik ezek :D Mind1 engem ez még annyira nem érdekel 20:00 előtt jövök majd vissza. Addig is béke :)

20:00
Egész jó montázzsal indulunk! Kezdődik!

20:03
Szépen felsorolják mikre számíthatunk és visszafogott tapsikolások vannak. Természetesen Battlefield V-tel indítunk, mi mással.

20:07
Ahogy lehetett már tudni, visszatérünk a II. világhábrúba. Jól néz ki és már most bejelentették, hogy nem lesznek lootboxok és szezonbérletek. Jön a trailer!

20:10
Nem igazán hozott lázba a dolog, az viszont mindenképpen szimpatikus, hogy az EA elhagyja a pofátlan pénz lehúzást. Vagy kitaláltak valami mást. És ha minden igaz, újra fontosak lesznek a rombolható épületek. Most pedig jön a Fifa. Asszem most fogok enni.

20:15
BFV-re kicsit visszatérve, természetesen jön majd a Battle Royale mód, a megjelenés után. A Fifa-nál a fickó nagy szüneteket hagy, hogy valaki tapsoljon. Leginkább néma csend a válasz. Origin Accessbe kerül a Fifa 18. Ennek biztos sokan örülnek majd(?).

20:23
Fogalmam sincs miket beszélt emberünk, nem figyeltem. Viszont bejelentették a Respawn Star Wars játékát, ami a 3. és 4. rész között fog játszódni és valamikor jövőre jelenik meg. Trailer nincs... anyátok!
Jedi Fallen Order a címe, karácsony környékén érkezik és Jedik leszünk. Most meg megint Battlefield 2...
Clone Wars cuccok jönnek hurrá.

20:28
Unravel 2 bejelentve. Co-op mód lesz benne. Aranyos és gyönyörű. Hátha érdekesbb is lesz a játékmenet. Nekem az első rész nagy csalódás volt. Sokkal jobbnak tűnik ketten játszva, de igazából ugynazokat a kunsztokat csinálják, mint az első részben. Trailer is van. Nagyon jó a zenéje.

20:35
Azt a rohadt, a játék kész! 2 nap és megjelenik! Na ez tökös dolog volt kedves EA!
Most pedig egy német csapat indie játéka jön Sea of Solitude a címe. Eléggé izgul a hölgy, kicsit mitnha ráakarna erősíteni arra, amikor az Unravel fejlesztője volt izgatott néhány éve és remgett a kamera előtt.

20:42
Valamikor 2019 elején jön. Egy elég elvolnt kaland/platformer játék lesz. Fura, de szerintem nem szép és nem is stílusos látvánnyal. A világot ellepte az óceán és mindenféle eszörnyek vannak a vízbe. Nem igazán lelkesültem be. A hangulattól függ, hogy mi lesz ebből. Most meg NBA és NFL cuccok jönnek.

20:50
Volt trailer most meg valami stratégiai cuccot mutogatnak. Mobilon játszanak vele. Ohhhkkkkkhhhéééé!!!
Őőő... nagyon lelkesek :D De nem tudom mi történik. Ez komolyan kell ide? Mármint E3-on mobil játékot demózunk élőben? Atyavilág... Lépjünk már tovább a fenébe!!!
Ahha szóval ez az új C&C a nagyon egyedi alcímű "RIVALS". Jó, azért mégiscsak az EA-ről van szó. Egy híres szériát csak meg kell alázni xD

20:57
Na Anthem végre! Neked kell eldöntened hogy hjátszol. Wow, ilyet még nem hallottunk :D
Nagyon hangulato és látványos videó. Elvileg az egész a játék motorjával készült. Most pedig egy beszélgetős rész jön a játék főbb alkotóival.

21:04
Openworld cucc lesz, de nem MMO (hál' isten). De valahogy mixeli a single részt a multival. Nem igazán mond konkrétumot, hogy mire gondolnak. Viszont iszonyat durván néz ki! Több páncélt (javelin) is mutogatnak. Gondolom azok teljesen testreszabhatók lesznek. A döntések kihatnak a világra. Tipikus BioWare.

21:10
Négy kaszt lesz, mind más páncéllal. Nem lesznek lootboxok. Itt is kiemelik :D. Fájt nagyon az a botrány tényleg. Colossus, Ranger, Interceptor és Storm a 4 kaszt. És jön a gameplay! Eszméletlen jónak tűnik! Nekem nagyon tetszik! Február 22-én jön PC-re, Xbox One-ra, és PS4-re.

21:20
Hát úgy tűnik ez ennyi volt! Az Anthemről jó volt egy kicsit többett megtudni, nagyjából az egyetlen dolog volt, ami tényleg érdekelt. Az viszont felháborító, ahogy a Star Wars-szal bánt most is az EA! Mégha látszik is, hogy próbálnak javítani az imázsukon.

Holnap 22:00-tól ugyanitt, a Microsoft bemutatóival. Na pá!