Én: Helló, kedves Chocho, ha nem bánod feltennék neked pár, ártatlan kérdést. Milyen okból regisztráltál a PC Guru onlinera és mikor?

Chocho: Húúú, valamikor 2004 szeptemberében, azt hiszem. Hogy miért, nem tudom. Akartam egy közösséget, és mivel vettem a Gurut, lehet, hogy ezért. De konkrét cél nem vezérelt.

Én: A PC Guru 2009/07 számában két cikket is írtál, nagyon jól sikerültek. Több cikked is lesz?

Chocho: Köszönöm, örülök, hogy tetszettek. Remélem, hogy lesz alkalmam több cikkre is, ez már a csak a szerkesztőségen múlik.

Én: Mikor épp nem itt, vagy gépközelben vagy, akkor mivel foglalod le magad?

Chocho: Barátnőmmel vagyok, filmeket nézek (nézünk), olvasok, sorozatokon és animéken függök, ha jó az idő, akkor pedig irány egy nagy túra a haverokkal. S ha már végképp nagyon ráérek, benézek az egyetemre is.

Én: Nem rég vettél egy konzolt ugyebár. Te, hogy érzed, mennyivel jobb rajta játszani, mint a számítógépen?

Chocho: Nem jobb rajta. Más. A konzolos játékélmény elkülönül a PC-stől, és épp ezért nem szeretem a kettőt összehasonlítani. Annyit azért mondanék, hogy egy RTS-t sosem játszanék kontrolleren.

Én: Hurrá itt a nyár, mindenki örül! Mész valahová nyaralni?

Chocho: Elvileg a Balaton a cél - mint minden évben szinte - , majd az ősz hajnalán ellátogatnánk Olaszországba is, de a részletek még nem teljesen világosak. Meglátjuk.

Én: Válaszai köszönöm, további szép napot!

Chocho: Köszi, neked is szép napot!