...a PC Gurus blogomba miért nem írok már. Pontosabban nem így fogalmazott, de elsősorban neki köszönhetem eme reinkarnációt. Mint látjátok kitöröltem az oldalsó sáv tartalmát és egy szerintem sokkal stílusosabb, lényegre törő sávot hoztam létre. Valamint kitöröltem jó pár bejegyzést.
Hogy miért? Azért, mert azok fölösleges töltelék voltak, felének mostani szememmel semmi értelme nem volt. Most már csak igényes posztokat illetve az interjúimat (talán majd egyszer ide is felteszem a képregény stripjeimet) és persze a megszokott -A hónap legjobb képe és videója- sorozatot fogom publikálni.
]{redencnek hála címkéket is hoztam létre a jobb eligazodás érdekében. Ez a címkézés még félkész, de idővel ez is száz százalékosan el fog készülni. Legalább is ezt tervezem.
Igazándiból sajnáltam volna lemondani az első online naplómról, csak úgy lemondani. Hiába, hogy van már másik, de most már ezt az itteni blogot is tisztességesen és figyelemmel fogom fejleszteni.
Remélem elnyeri majd a tetszéseteket a jelenleg is fejlődő, újra használatba vett blog, én minden erőmmel rajta leszek a dolgon!