Ozzy Osbourne - Mr. Crowley
Imádjuk, tegnap is játszottuk. Hogy miért? Tele van szólóval, igazi kihívás, jó a szöveg, maximum hangzás, sötét hangulat! Ha mindez még nem volna elég, magát Ozzyt meg is nyerhetjük, illetve vásárolhatjuk a játékban, ami még plusz élményt ad hozzá. Szerintem kétségtelenül Osbourne egyik legjobb száma, amit csak elkövetett az eddigiekben.

Survivor - Eye of the Tiger
Ez az a bizonyos dal, amit az egész társaság fennhangon üvöltve szokott előadva, még Gergő, szűk szavú gitárosunk is motyogja magában (bár ezt törhetetlenül tagadja). Kétségtelenül jó nóta, amit akármilyen is a hangulatom, meg tudom hallgatni. Egyszerű, de nagyszerű, a dalszöveget mindenki fújja, a gitárja meglehetősen könnyű, és így mindenki véres koncentráció nélkül bulizik rajta. Nem mellesleg imádjuk Rockyt is!

System of a Down - B.Y.O.B.
Nem rég szereztük be ezt az elvetemülten imádnivaló, lázadó nótát, azóta is naponta vagy tízszer eljátsszuk! A szöveget általában Adriánnal (itt: Adrian95) felváltva ordítjuk, én vagyok az őrült, ő pedig a lazább rész hangja. Nem tagadás, hogy egyik kedvenc zenekarunk a System of a Down, talán több dalt is tehettek volna tőlük be alapból a játékba, ráadásul cenzúrázták, de azt a f*ck szócskát a megfelelő alkalomkor mi odabökjük, mikor annak ott volna eredetileg a helye.

Linkin Park - What I've Done
A Linkin Park legújabb stúdióalbumán szereplő What I've Donet szintén mindenki fújja. Egyszerű és mégis sokat mondó szövegével, már a Transformers film zenéjeként szerettük. Ez volt az első dal amit quickplayben nyomtunk, így örök emlék marad az első összejövetelből. Gyakran játsszuk, bár már kezdünk ráunni, gondoltam azért én beteszem ide, mert megérdemli.

Bon Jovi - Livin' On A Prayer
Ha van olyan dal, ami minden buliból kihagyhatatlan, akkor ez a szám az. Olyannyira kedveljük, hogy még videóra is vettük, amint ezt játsszuk. Persze azt inkább most nem publikálnám itt, már csak az épen maradásotok okából sem... Mindenesetre továbbiakban is ez lesz a mi "himnuszunk" a játékban, úgyhogy Whoaaa It's half way thereee!!!

Michael Jackson - Beat It!
Egyike azoknak a számoknak, amiket eleinte végképp nem értettük, hogy minek tették be pont ebbe a játékba, de amint először játszottuk el megértettük. Neki minden dala örök, és ez, pont ez a dal az, ami egy GH partit igazán fellendít. Nyávogtunk, nyögtünk és szánalmasan próbálkoztunk a moonwalk utánzásával, több kevesebb sikerrel, mindenesetre a talpunk elég erősen égett a dal végére.

Black Label Society - Stillborn
Eleinte utáltuk. Nem igazán találtuk a ritmust és a szöveget sem tudtuk, de végül valahogy bemászott a fülünkbe a nagy Zakk Wylde (Ozzy fantasztikus képességű gitárosa) zenekarának a dala, amit talán az is elősegített, hogy a Zakkal való gitárpárbaj után nyomattuk ezt a számot, amikor már igen megbékéltünk a fickóval. Mostanra már Zakkot megvettük, hát, mit mondjak, nem volt olcsó.

Paramore - Misery Business
Szeretem őket, főleg a gyönyörű énekesnőt, Hayley Williamset, akit szintén elérhetünk a World Tourban, nagy szerencsémre. Naná, hogy megvettem! Megértem Hayley még itt is gyönyörű, a dal meg úgy ahogy van jó! Bár barátaim nem igazán ismerik, már beletörődtek abba, ha én vagyok, akkor a Misery Business el lesz játszva párszor!

Dream Theater - Pull Me Under
Hogy miért? Azért mert a játék gitár részét kijátszva a stáblistát nézve ezt a dalt játszottuk a legendákkal azon a bizonyos helyen és jól esett az a megkönnyebbülés, ráadásul egy ilyen jó hosszú és tiszteletet érdemlő dalt gitározva. Remélem nem spoilereztem túl sokat ezzel.