Hát igen, sajna nem váltotta be a hozzáfűzött reményimet ez az agyatlan, fejrobbangatás. Na de ezt ki is fejteném kicsit bővebben.
Telepítés után, mikor elindítottam a játékot, egy igen szép menü fogadott. Mikor viszont el kezdtem szervereket keresni a neten...először is szinte mindegyik szerverhez való csatlakozáshoz szükség van a legújabb patchre. Ezt először még nem raktam föl, hanem a többi szerveren kalandoztam. Érdekes módon azokon a szervereken amiken játszottam, látszólag nem ismerték a realitás fogalmát, hiszen egy-egy ellenfél nem feküdt ki hat fejlövéstől sem, viszont én egy karaterúgástól kifeküdtem. Kicsit kitérvén a fegyverekre, elmondanám, hogy nincs valami sok gyilkoló eszköz. Van egy shotgun (ennek hat fejre történő lövésétől nem dobta föl talpát egy ellenség sem), van egy gépfegyver, van egy mesterlövészpuska, van egy pisztoly, és egy sima puska. Szóval nem valami nagy a fegyvertár. Ezeken kívül még közelharci fegyverént ott van az öklünk, meg a lábunk. Számomra ezek bizonyultak a leghatásosabbnak. Szinte mindenkit letaroltam egy-egy DM match-be, vagy egy TDM-be, a szuper karaterúgásommal.
A játék számára a fizika is ismeretlen, hiszen egyetlen bögrét sem lehet lerúgni az asztalokról, sőt még székeket sem boríthatunk föl, őrületes ugrabugránk közepette. Szóval ilyen téren sem villant a F.E.A.R Combat.
Játékélmény tekintetében is igen alulmarad a játék (főleg a reailtás és a fizika hiánya miatt). Egydologban bővelkedik a gamma, ez pedig nem más, mint a játékmódok. Rengeteg féle képpen lehet öldökölni, pl. van lassítot TDM/DM, vagy CTF.
Rátérnék a grafikára. Sajnos itt is csupán egy átlag ingyenes játék szintjén van.
A post elején említettem, hogy először nem raktam föl a legújabb patchet, viszont egy kis idő multán frissítettem, melynek következménye képpen minden egyes olyan esetben, mikor fölléptem egy szerverre, az kidobott onnan, akkor amikor már majdnem betöltődött a pálya.
Értékelném is a játékot. Tehát itt is lennének a pontok.
Grafika:10/5 (tényleg csak közepes, vagy inkább az alatti, de végül is egy ingyenes játék)
Hangok:10/8 (hangok terén sem nyújtott valami különlegeset a F.E.A.R. Combat)
Játékélmény:10/7 (az összes hiba ellenére kis ideig szórakoztató volt, bár ezután a kis idő után egyre rosszabb lett )
Ennyi lenne hát. Senkinek nem ajánlanám ezt a játékot, csak talán az elvetemült F.E.A.R fanoknak.