A Youtube-ot nézegetve, egy sokkoló videóra bukkantam. Mindenkinek megvan az emlékeiben a Jackass című produkció? A műsor lényege, hogy néhány kaszkadőr és/vagy simán félőrült fazon, polgárpukkasztó és életveszélyes akciókat hajtott végre, gyakorlatilag bárhol.
Az egyik mutatványuk az volt, hogy Johnny Knoxville-t, a felismerhetetlenségig elmaszkírozták egy öregemberré, majd elképesztően nagy baromságokat hajtott végre.
Boltból lopott, motorral behajtott egy üzlet kirakatába, vagy éppen egy műhere lógott ki a gatyájából és úgy sétafikált.
Úgy tűnik láttak potenciált ebben a figurában bizonyos pénzemberek, mert bizony októberben egy nagyjátékfilm fog érkezni, a mozikba. Sanszos, hogy nálunk csak DVD-n, vagy Bluray-en fog megjelenni. A trailer alapján a Borat vagy a Brüno stílusát fogja követni a film, tehát lesznek megrendezett és kandi kamerás, jelenetek. Szerintem a trailer vicces. A kérdés inkább az, hogy egy ilyen szintű marhulás szórakoztató-e, mondjuk 90 percen keresztül is? Bár a Jackass filmeken is jókat röhögtem. Meglátjuk.

Trailer: