Minden hír, bejelentés, megjelenés, újdonság a Los Angeles-i E3 2015 kiállításról, mely június 16 és 18 között kerül megrendezésre.

Bethesda

Az E3 első sajtókonferenciáját a Bethesda tartotta, és sikerült egy nagyon szórakoztató műsort összeállítaniuk a Doom, a Fallout 4 és a Dishonored 2 főszereplésével. Az összefoglalónkból mindenről olvashatsz, csak kattints a lenti képre, vagy az egyes bejelentésekre az alábbi felsorolásból.

e3-2015-bethesda-osszefoglalo.jpg

Microsoft 

A Bethesda után a Microsoft jelentkezett a saját műsorával, ami egészen erősre sikerült. Egyrészt azért, mert bejelentették, hogy az Xbox One még idén visszafele kompatibilis lesz az Xbox 360-ra írt játékokkal, másrészt pedig azért mert megállás nélkül mutogatták a játékokat. Kattints a képre, ha el akarod olvasni a teljes összefoglalót, vagy szemezgess a nagyobb bejelentések közül.

e3-2015-microsoft-osszefoglalo.jpg

EA

Este tízkor támadt az EA a sajtókonferenciájával, amelynek nagy részét szokás szerint a sportjátékok tették ki, focitól a kosárlabdán át a hokiig, a show másik felét pedig az akció dominálta. Láthattuk mozgás közben a Need for Speedet, a Mirror’s Edge Catalystot és természetesen a Star Wars: Battlefrontot is, sőt, még az új Mass Effectből is kaptunk egy kis ízelítőt. A képre kattintva a teljes összefoglalónkat elolvashatjátok, vagy az alábbi linkek egyikére az egyes fontosabb bejelentéseket.

e3-2015-ea-osszefoglalo.jpg

Ubisoft

Az EA-t a Ubisoft követte, akik egészen jó, szórakoztató műsort tettek le az asztalra. Egyrészt láthattuk az új South Park játékot, bemutatkozott a Ghost Recon: Wildlands, egy új IP, a For Honor került a szeműnk elé, és még a nagyon várt The Division is kapott egy megjelenési dátumot. Összefoglalónkat a képre kattintva olvashatjátok, illetve várnak az egyes bejelentések hírei is.

e3-2015-ubisoft-osszefoglalo.jpg

Sony

Aki nem tudott aludni, azt a Sony szórakoztatta a hajnali háromkor esedékes sajtókonferenciájával, ami több nagy bejelentést is tettek: The Last Guardian, Hitman, Final Fantasy 7 Remake, Shenmue 3 -- és ezek csak a legnagyobbak, emellett volt Uncharted 4, Black Ops 3, Firewatch és No Man's Sky demó is. Olvassátok el az összefoglalónkat az alábbi képre kattintva, vagy szemezgessetek az egyes bejelentések között.

e3-2015-sony-osszefoglalo.jpg

Square Enix

Az E3 második napját az Square Enix zárta, akik a japán cégtől megszokott furcsasággal ötvözött showt rendezett, ahol az szerepjátékok szerelmesei találhatták meg a számításukat, de azok is jól jártak, akik friss Deus Ex, Just Cause 3 és Hitman részletekre vágytak. Képünkre az összefoglalónkat olvashatjátok, az alábbi linkeken pedig az egyes bejelentések várnak.

e3-2015-square-enix-osszefoglalo.jpg