A Gamescom 2015 kiállításról származó összes bejelentés, hír, megjelenés és információ egyetlen helyen összegyűjtve, a PC Guru Online jóvoltából! Kellemes böngészést kívánunk.

Microsoft

A Microsoft délután négy órakor tartotta a Gamescom sajtókonferenciáját, amelyen másfél óra terjedelemben ismerkedhettünk meg a cég idén és jövőre esedékes felhozatalával. A show jó tempóban, több újdonságot és érdekességet felvonultatva szórakoztatta a közönséget, és noha voltak üresjáratok, összességében nézve egy kellemes konferenciának lehettünk tanúi. Kattints az alábbi híreinkre, ha kíváncsi vagy a bejelentésekre!

gamescom-2015-microsoft-jav.jpg

Electronic Arts

A Gamescom második sajtókonferenciájával az EA jelentkezett, akik egy óra teljedelemben beszéltek a játékaikról. A show meglepően gördülékeny volt, sokkal szórakoztatóbb, mint a helyenként egészen bizarr és halálosan unalmas E3-as előadás. Számos új részletet kaptunk a már ismert játékokról, és habár meglepetések nem voltak, egy tisztességesen összeállított programot láthattunk. Kattints az alábbi híreinkre, ha kíváncsi vagy a bejelentésekre!

gamescom-2015-ea.jpg

Az első nap

A Gamescom első, illetve a nulladik napját a Microsoft és az EA dominálta, akik a sajtótájékoztatójukon elhangzottakkal elárasztottak minket hírekkel, de ezen túlmutatóan is volt miről beszámolni. A legfontosabb természetesen a Mafia 3 bejelentése volt, ami a 60-as évekbe, New Orleansba repít, ahol a Vietnami háborúból visszatért veteránnal egy bűnbirodalmat fogunk felépíteni.

Ezen kívül érdemes még kiemelni azt is, hogy jön az Elite Dangerous Horizons kiegészítője, amivel már a bolygókra is leszállhatunk, új küldetéseket magunkra vállalva. Aztán láthattuk a Dragon Age: Inquisition új kiegészítőjét, a The Descentet, dátumot kapott a Pillars of Eternity első kiegészítője, a The White March - Part 1 és mozgás közben láthattuk a Mount & Blade 2: Bannerlordot. A további híreinkért kattints:

gamescom-2015-mafia-3.jpg

A Gamescom legjobb videói

A Gamescom során alaposan el voltunk látva hírekkel, de főleg videókkal. Nagyon sok érkezett, olyan sok, hogy nehéz is lépést tartani ezekkel, ezért úgy döntöttünk, hogy összeszedjük nektek a legjobbakat, hogy ne kelljen keresgélnetek. KATT!

gamescom-videok.jpg

Blizzard

A Gamescom második napjának legfontosabb eseménye minden kétséget kizáróan a Blizzard sajtókonferenciája volt, amelynek a teljes másfél órás terjedelmét a World of Warcraft következő kiegészítőjének bemutatására fordították. A Legion névre keresztelt csomag új dungeonokat, raideket, egy új területet, kasztot, fegyveropciókat és még egy rakás más újdonságot hoz. Ha mindent tudni akarsz, akkor nézd meg a kapcsolódó hírünket, amiben két videó is vár! WORLD OF WARCRAFT: LEGION BEJELENTÉS

gamescom-2015-world-of-warcraft-legion.jpg

A második nap

A Gamescom második napja már jóval kellemesebb, követhetőbb tempóban zajlott. A lassú tempóban csörgedező hírek folyamát csak a Blizzard sajtókonferenciája zavarta meg (erről egy kicsivel fentebb kattintva olvashattok), egyébként nyugis nap áll mögöttünk, pár videóval, kisebb bejelentésekkel és megjelenési dátumokkal. Íme a legfontosabb hírek listába szedve.

gamescom-2015-masodik-nap.jpg

A legérdekesebb hírek

A hírek áradata után összeszedtük nektek a legfrontosabb és a legérdekesebb bejelentéseket, ezzel pontot téve az egész héten át hömpölygő Gamescom végére. Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

gamescom-2015.jpg