Minden hír, bejelentés, megjelenés, újdonság a Los Angeles-i E3 2015 kiállításról, mely június 16 és 18 között kerül megrendezésre.

EA

Az EA saját show-t tartott EA Play címen, felemás sikerrel. Ugyan megmutatta magát a Battlefield 1, a Mass Effect Andromeda, a Titanfall 2 és a FIFA 17, elmaradtak a nagy bejelentések, az igazán ütős trailerek és a látványos gameplay-videók.

e3-hatter-ea-osszefoglalo.jpg

Bethesda

Az E3-at hivatalosan a Bethesda nyitotta meg a saját konferenciájával, és ők már nem okoztak csalódást a műsoruk tartalmával. Bejelentették a Quake Championst és a Prey rebootot, a Skyrim felújított változatát, leleplezték a Fallout 4 új DLC-it és a PC-s Fallout Sheltert, valamint megmutatták a Dishonored 2-t mozgásban.

e3-hatter-bethesda-osszefoglalo.jpg

Microsoft

A Microsoft konferenciája meglepően kellemesre sikerült, főleg miután kiderült, hogy a Play Anywhere-program keretében minden jövőbeli játékuk megjelenik Xbox One mellett Windows 10-es PC-kre is. És igen komoly programokról van szó, például a Forza Horizon 3-ról, a Gears of War 4-ről vagy éppen a Dead Rising 4-ről. Emellett bejelentették az Xbox One S-t és az erősebb konzoljukat, amit jelenleg csak Scorpio néven emlegetnek.

e3-hatter-microsoft-osszefoglalo.jpg

Ubisoft

Az Assassin's Creed-játék nélkül érkezett Ubisoft nem tudott nagyot villantani, konferenciájuk igencsak lagymatagra sikerült - talán azért is, mert az igazán nagy címüket, a Watch Dogs 2-t már show előtt megmutatták. Így maradt a South Park: The Fractured but Whole megmutatása mozgásban, egy VR-ra készült Star Trek-játék megmutatása, a következő The Division DLC bemutatása, a Steep bejelentése, valamint belenézhettünk a For Honorba és a Ghost Recon: Wildlandsba.

e3-hatter-ubisoft-osszefoglalo.jpg

Sony

A Sony konferenciája volt az E3 legjobb műsora, hiszen rengeteg új címet jelentettek be, miközben nem voltak restek gameplay-felvételeket is mutogatni. Így belenézhettünk a God of Warba és a Horizon: Zero Dawnba, megismerkedhettünk a Days Gone-nal, leleplezésre került Kodzsiama új játéka, a Death Strandig, és leleplezték a Resident Evil 7-et, a Spider-Mant, és több VR-játékot is.

e3-hatter-sony-osszefoglalo.jpg