Minden hír, bejelentés, megjelenés, újdonság a Los Angeles-i E3 2018 kiállításról, mely június 12 és 14 között kerül megrendezésre. Anyagunk folyamatosan frissül, amint új információk látnak napvilágot!

e3-2018.jpg

Ezek nem férnek a bőrükbe

A marketing már jóval az E3 előtt beindul: a kiállítók szivárogtatják, bejelentik, vagy éppen videóban jó előre közlik, hogy mivel készülnek (vagy éppen nem készülnek) a showra, de persze még így is hagynak helyet a találgatásnak. Alant minden eddig szárnyra kapott pletykát, bejelentést és videót egy csokorba szedtünk nektek.

Pletykafészek

Ami nem lett egyértelműen kimondva, sokan pletykálják vagy reménykednek benne - itt van minden amire azért nem vennénk mérget, de örülnénk/szomorkodnánk ha igaznak bizonyulna.

Szép remények

Minden rendelkezésre álló információt összeszedve és az üveggömböt is hadrendbe állítva felcsapunk jósnak, és elmondjuk, hogy mi lesz ott biztosan, mit várunk, és miben reménykedünk a nagyobb kiadóktól az E3 2018 során tartott konferenciáik alkalmával.

Utózöngék

A sajtókonferenciák végeztével sincs vége az E3-nak, még egy darabig érkeznek kisebb-nagyobb hírek, játékmenetet bemutató videók, és miegymás. Mi ezeket is egy csokorba szedtük nektek.